| Sözleşilmiş Kavga | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Olivia Scarlett Isis Ravenclaw VI. Sınıf
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 6:16 pm | |
| "Yaptığım zamanlarda görürsün, konuşma benimle şimdi! Kendimden nefret ediyorum zaten." diyerek başımı karnıma doğru çektim, anne karnındaki bebeğin duruşu gibi yatıyordum, beni koruyan tek şey ince, saten bir çarşaftı. Karşımda ise az önce kendinden geçmiş bir yarı vampir vardı. Neden duygularım birden bu kadar değişmişti? Kendimden ve ondan tiksiniyordum. Bu işte bir iş vardı, bu yatağa her baktığımda o anı hatırlayacağımdan emindim. Canım acıyordu. İster istemez sessizce ağlamaya başlamıştım. | |
|
| |
Thomas Cyless Slytherin VI. Sınıf
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 6:25 pm | |
| Olivia'nın birden geri çekilmesi ve sözleri ters giden bir şeylerin olduğunun kanıtıydı. Sessizce ağlaması da beni deli etmeye yetiyordu. Neler oluyordu? Bunu kendisi istemişti ve defalarca ona karşı koymaya çalışmıştım. Neydi bu şimdi? ' Ne bu şimdi? Olivia? ' | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 6:37 pm | |
| "Ne ne Thomas? NE NE!" sesimi kontrol edemiyordum. Kalktım ve üzerime bulduğum ilk gömleğimi geçirdim, gidip piyanomun başına oturdum ve arkamda kalan Thomas'ın tepkisini bekledim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 6:40 pm | |
| Bağırmak Olivia'ya yakışmıyordu. Bunu nereden çıkardığımı bilmiyordum ama şimdi böyle düşünüyordum. Piyanonun başına geçtiğinde benimde sinirlerim geriliyordu. ' Bu tavırların ne? Ne yapabilirdim sence?! ' | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 6:49 pm | |
| "Madem bir şey yapamıyorsun." işte burası kısık ve sakin bir sesleydi... Devamı ise deli edici bir rahatlılıkla çıkmıştı ağzımdan. "Defol git sonsuza dek." | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 6:53 pm | |
| Sinirim mantığımın önüne geçmişti. Birden ne sözler sadece ağzımdan çıkmıştı. ' Annemle bu kadar çok benzediğinizi tahmin edememişim! Anneminde tek derdi babamın onu dönüştürmesiydi. Hoş babam onu öldürdü! ' diyerek asamı aldım ve eve cisimlendim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 6:58 pm | |
| Kalkıp gitmesi sinirimi bozmuştu, canım gerçekten kavga istiyordu. Bende yerimden kalktım ve peşinden cisimlendim. "Kaçıyorsun di mi? ... DEFOL DERKEN SONSUZA KADARDAN BAHSETMİŞTİM. Bir anlık değil. Senden nefret ediyorum! Pislik." diyerek elime geçen ilk yastığı kafasına fırlattım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 7:04 pm | |
| Eve döndüğüm de sinirim neredeyse geçmek üzereydi ama Olivia'nın da peşimden gelmesi tekrar sinirim artmıştı. Attığı yastığı havada yakaladım ve duvara fırlattım. Sözlerine karşılık bağırmadan sakince konuşmayı denesemde olmamıştı. ' Neden geldin o zaman?! Beni bir daha asla görmeyecektin işte! Neden buradasın?! ' sesim yüksek çıkmıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 7:08 pm | |
| "Sadece son sözü sana söyletmemek için geldim! Senden... senden... Seni çok seviyorum ben tamam mı!" ne ? Ne kadar saçma konuşuyordum :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 7:14 pm | |
| ' Bende seni çok seviyorum! ' diye bağırdım. Neler oluyordu yahu böyle? Biz nasıl konuşuyorduk? Kavga mı ediyorduk yoksa ilanı aşk mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 7:17 pm | |
| Ağzmdan dökülen kelimeler benden çıkmıyordu sanki, şuan ona çok nefretliydim ama onu sevdiğimi bağırıp duruyordum. Belkide gerçekleri söylüyordum, hiç yalan söylememiştim bağırmaya başladım başlayalı. "İyi ki hayatımdasın ve senden ayrılmak istemiyorum." diye haykırdım. Sonra yanına giderek sıkı sıkı sarıldım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 7:23 pm | |
| Olivia'ya sıkı sıkı sarılırken fısıldadım. ' Ayrılmayacağız zaten... ' Gerçekten beraber yapabilirdik. Birbirimizden çokta ayrı değildik. Bunu yapabileceğime inanıyordum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 7:26 pm | |
| "Kana dayanman gerekecek sevgilim. Hemde çoğu zaman. Gerçekten rahat bırakmayacağım seni. ... Bir gün annen gibi öldürürsen beni dünyanın en fantezik ölümü olacak. İşe bak ... " diyerek sırıttım. İçimdkei şeytan uyanmıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 7:30 pm | |
| Son sözleri beni huzursuz etmeye yetmişti. Ne planlıyordu? ' Böyle bir şeyin olmayacağını biliyorsun Olivia. Peki ne yapacaksın? ' dedim. Korkumu gayet iyi saklayabiliyordum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 7:34 pm | |
| "Artık korkmama gerek yok di mi? Nasılsa kendini durdurabiliyorsun... O halde bende canım istdiğinde sadistleşip kendime zarar verrim. Ve kanı görmek zorunda kalrısın. Bakarsın tam öperken ağzına kan gelir... Kim bilir di mi?" diyerek sırıttım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 7:48 pm | |
| Olivia'nın saçma düşüncesi iyice gerilmeme neden olmuştu. Gerçekten neyle oynadığının farkında değildi. ' Olivia! Kendimi kontrol edebilmemi kolaylaştıracağını mı sanıyorsun? Seni öperken ağzıma kan gelmesi? Ne istiyorsun? Sana zarar vermemi mi? ' | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 7:57 pm | |
| "Evet, anlayamamış mıydın? ... Öldürmeni belkide. Ya da belki kan fantezim var napıcaksın hayatım?" diyerek gözlerine baktım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 8:01 pm | |
| İlk defa içten bir şekilde gülerek yanıt verdim. ' Elinden ne kadar geliyorsa yap aşkım. ' kendimi kan konusunda kontrol edebileceğime emin gibiydim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 8:14 pm | |
| " Ne o fantezi diyince tavrın değişti? Kaç kıza böyle yaptın benden önce hayatım? ..." diyerek sırıttım. Dudaklarına yaklaştım ve öpüşmenin tam hızlnadığı anda dudağımı ısırarak tüm kanın öpüşmenin devamında ağzına girmesini sağladım. Şimdi ne yapacaktı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 8:30 pm | |
| Öpücüğün ilerlediği anda dudaklarım da hissettiğim kan tüm dikkatimi yerle bir etmişti. Olivia'dan anında uzaklaştım. Dişlerimi geri çekmek bu sefer bir hayli zor olmuştu ama nefes almamaya dikkat ederek başarmıştım. ' Ne yaptığını sanıyorsun sen?! ' | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 8:36 pm | |
| "Seni deli etmeye çalışıyorum hayatım. Dayanıklıyıdn hani?" İçimde bir Nyks mı vardı benim? Of of gözlerinde boğulmak istiyordum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga Cuma Şub. 04, 2011 8:41 pm | |
| Olivia'nın sözlerine karşılık sadece şunu söyleyebildim, ' Dayanıklı olmasam şu an da yaşıyor olmazdın zaten! ' | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga C.tesi Şub. 05, 2011 5:11 pm | |
| "Ölmek umrumda mı sanıyorsun? Yeterki sen öldür. Her an böyle bir şey başımıza gelebilir, farkındasın umarım?" diyerek en masum halimle ona baktım. Gözleri sanki bir içim su gibiydi, içimdeki ateşi söndürebilirde, korlayabilir de.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga C.tesi Şub. 05, 2011 5:15 pm | |
| ' Olivia, ölmek senin umrunda olmayabilir ama benim umrumda! Her an böyle bir şey başımıza gelmeyecek, biliyorsun. ' dedim. Sesim daya kontrollü çıkmıştı ama boğazımda ki yanma hissi yüzünden mantıklı düşünmem zorlaşıyordu. Yine de kendimi kontrol altında tutmayı başarmıştım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sözleşilmiş Kavga C.tesi Şub. 05, 2011 5:22 pm | |
| Birden bir ürperti hissiyle içimden şunu geçirdim. "Ne yapıyorum ben?" Gerçekten çok saçmalamıştım, Thomas'ı yeterince zor durumda bırakmış ve üzerine bencilce zaten her dakika böyle şeylerin olduğunu iddia etmiştim. Özür dilemeliydim ama benim kalıbım özür dilemek için oldukça dardı. Hayır, dilemeyecektim. Sadece konuyu değiştirecek ve kocaman bir öpücük konduracaktım. Ama bu defa yalnızca öpücük olacaktı, herhangi bir tehlike ve sadist fantezilerden uzak bir buse. Yaklaştım ve sıkı sıkı sarıldım. " Bunları demek istememiştim. Sakinleş artık, her dakika böyle bir şey olmayacak. Söz veriyorum. " dedim ve gözlerine baktım. Beni bağışlayacak mıydı? Yalnızca iki kelimeyi -özür dilerim- ağzımdan çıkarmamak için ne kadar kıvranıyordum öyle? | |
|
| |
| Sözleşilmiş Kavga | |
|