The Original Role Players
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are the one of the originals... Never forget this!

AnasayfaShane GaleriLatest imagesAramaKayıt Ol

Sözleşilmiş Kavga

3 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

Sözleşilmiş  Kavga  Empty
MesajKonu: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 8:41 pm

Sabahın ilk saatlerinde uyanmış ve karnımdaki mırıltılar nedeniyle tüm gece boyunca da uyuyamamıştım. Sanki pimim çekilmiş ve bugün büyük bir kavgaya atılacaktım. Hissedebiliyordum, yorgun ve güçsüzdüm. Elimi karnıma koydum ve hazırlanıp bir süre aynada kendime bakındım. Thomas ile vakit geçirmek için dışarı çıkacaktım. Herhangi bir amaç beslemeden, yorgunluğumu yok edecek olan kollarına atacaktım kendimi. Ruhum sanki bir şey tarafından sıkılıyordu. Evden cisimlenmem ve başımdaki dönme hissi anlatamayacağım kadar kısa bir sürede oluşmuştu. Damon beni orada bekliyordu işte, hamilelik durumu yüzünden devam edemediğim müzikaller çok yakın arkadaşım olan -tabi canım ne yakın- Damon'ı meraklandırmıştı. Gülümsemeyle onu selamladım. Biraz konuştuktan sonra yavaş yavaş ilerlemeye başladık. Gideceğim yeri ve beni bekleyeni sormuştu, hamilelik olayı sanki yüzünü buruşturmuştu. Yoksa bir şeyler mi gizliyordu?

Yürüdük, yürüdük ve yürüdük...
Thomas görüntüme girdiğinde içimdeki tüm karanlık birden yokolmuştu sanki, içime büyük bir rahatlama ve gri renklerime canlılık gelmişti. Üzerimdeki askılı elbise hiçte bu havaya uygun değildi, bu nedenle Damon'ın ceketi hala omuzlarımda duruyordu. Şevkatle yaklaşıyordu elbet, sonuçta kardeşim gibiydi değil mi? Hedefe bir kaç adım kala Damon alnımdan öperek oradan ayrıldı, o kadar ısrar etmeme rağmen ceketi bende bırakmıştı. Omuzlarımdaki bu ceket ve ben şimdi Thomas'a ilerliyorduk. Onunda yüzü mü buruşmuştu ne? Yoksa bu mimikler sinirden miydi?

Yanına ilerledim ve tam önünde durdum. "Günaydın hayatım." Yüzümdeki gülümseme ile ona sıkı sıkı sarıldım ama onun gözü omuzlarımdaki cekette miydi ne? Sarıldığımda içindeki hırlamayı duyuyordum sanki, neler oluyordu? Onu bu kadar geren şey de neydi? Çekildim ve gözlerine baktım. "Neler oluyor Thomas?" Bu buluşma nereye doğru gidiyordu?
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 9:08 pm

Uyandığımda saatin benim için geç olduğunu fark ettim. Normalde daha erken kalkardım, gerçi normalde doğru düzgün uyumazdım ama bu gece derin bir uyku çekmiştim. Yatağımda doğrulurken derin bir iç çektim. İnanılmaz bir huzur ve heyecan hissediyordum. Olivia’yı tekrar görecek olmanın tatlı heyecanıyla yataktan fırladım. Kalbimin hızlı ritmiyle giyinirken Olivia’nın karanlık dünyamı nasıl aydınlattığını düşündüm. İçimde ki karanlığı sadece gülüşüyle dağıtıyordu. Gülümsemesini hayal ettikçe bende güldüm. Üstümü değiştirip son kez aynaya baktıktan sonra evden çıktım. Günün kokusunu içime çektim. Aslında hava soğuktu ama boynumdan yüzüme vuran ateş sayesinde soğuğu hissetmiyordum.

Sözleştiğimiz yere cisimlendiğimde heyecanım iki katına çıkmıştım. Etrafa bakınarak Olivia’yı aradım. Arkamı döndüğümde şok oldum. Hey hey hey. Olivia’yı gördüğümde gülümsemiştim ama yanında ki de kimdi? Ve görünüşe göre bu ‘arkadaş’ sandığım gibi bayan değildi. Sinirlerimin gerildiğini hissettim. Her zaman ki gibi kaskatı kalmıştım. Kıskanç olduğumun farkındayım ama elimde değildi. Ona benden başka kimsenin yaklaşmasını istemediğim içindi tüm bu kıskançlığım. Olivia yanıma gelip bana sarıldığında kokusunu içime çektim. Bu koku beni sakinleştirirdi ama şimdi değil. Sesiyle derin bir nefes aldım. Gözlerim omzunda ki cekete takılmıştı. ‘ Kimdi o? ’
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 9:11 pm

O kimdi mi? Neydi bu? Nasıl bir sorgulamanın içerisine düşmüştüm? "Arkadaşımdı. N'oldu ki?" Şaşkınlıkla vereceği cevabı beklerken bir kez daha titredim, hava gerçekten soğuktu.
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 9:17 pm

N'oldu ki mi? Gerçekten ne olduğunu mu soruyordu? Nasıl anlayamazdı ki? Aniden titremesini fark ettim. ' Üşüdün mü? Gel, ' diyerek elimi omzuna koydum ve onu karşıdaki kafeye yönlendirdim. İçeriye girdiğimizde derin bir nefes aldım. Masalardan birine oturduğumuz da tekrar konuştum. ' Olivia, gerçekten onun niyetini anlamadın mı? Sana nasıl baktığını gördüm. '
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 9:27 pm

Üşüdüğümü anladığında omzumdaki elini hissettim. Bir kafeye girdik, oturduk. Üşüdüğüm için tam konuşmaya başladığı sırada elimdeki sıcak çikolata ile birlikte onun oturduğu kanepeye geçtim. Artık karşısında değildim. Söylediklerini hiç duymamış olmak isterdim, gerilmiştim. Ortamı nasıl yumuşatabileceğimi düşündüm ama aklıma hiç bir şey gelmedi. Başımı göğsüne yaslayıp elimdeki fincanı masanın üzerine bıraktıktan sonra gözlerimi yavaşçsa kapattım ve gövdesine sıkı sıkı sarıldım. Tam uyumalık yerdi, doğrusu çok ta uykum vardı. Ama beni bekleyen bir soru vardı. Hırlaması göğsünden çıkıp kulağımı deşiyordu adeta. "Ne gibi bir niyeti olabilir ki? Kendimi bildim bileli benim dostum o. Thomas çok abartıyorsun." Evet, gerçekten çok ama çok abartıyordu. Hiç pozisyonumu bozmadan kapalı olan gözlerimi araladım ve gövdesindeki kollarımı gevşettim. O arada karşıdaki büyücü elbisemin kısa eteğine mi bakıyordu? Yoksa bacaklarıma mı ? ...
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 9:37 pm

Yanıma oturduğunda sinirlerim hat safhadaydı. Başını omzuma yasladığında fazla hareket etmemeye çalıştım ama yine de sinirden derin derin nefesler alıyordum.göğsümdeki hırıltı aramızdaki sessizliği bozan tek şeydi. Olivia'nın sesini duyduğumda sinirlenmemek için kendimi şartlamaya çalışıyordum ama hiçbir şekilde etkisi olmuyordu. Şimdide bunlar benim abartmamın eseri miydi yani? ' Evet, dostun olabilir ama bu sana karşı bir şeyler hissettiği gerçeğini değiştirmez. Bunu sende biliyorsun! ' son cümlede sesimi yükseltmiştim istemsizce. Sonrasında gözüm elbisesine takıldı. O etek boyu neydi öyle? ' Eteğinin boyu çok uzunmuş, biraz kısaltalım şunu. '
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 9:41 pm

Karşımdaki kişi sanki birden Thomas'ı yutmuş ve bambaşka biri oluvermişti. Ne diyeceğimi bilmiyordum. "Ne diyorsun Thomas... Ayrıca sesini yükseltme. Herkes bize bakıyor." Hemen göğsünden çekilmiştim, karşımdaki kişinin kim olduğunu öğrenene kadar ona dokunmayacaktım. "Ayrıca şu tipik maço erkekler gibi davranmazsan iyi olur. Eteğim seni ilgilendirmez." diyerek bacak bacak üzerine attım. İşte bu ona inat bir hareketti.
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 9:45 pm

Olivia'nın birden çekilmesi ve hırçın sesi beni daha fazla sinirlendiriyordu. Parmaklarımı şakaklarıma dayadım. Kendimi kontrol etmeye çalışıyordum ama Olivia'nın hareketleriyle bu hiçte mümkün değildi. ' Olivia! Ne demek bana ne? Bana her şey, farkındasın değil mi? ' dedim. Parmaklarımla masada sertçe ritim tutmaya başlamıştım.
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 9:49 pm

Bu hırçın tavırları beni korkutmaya yetmişti bile. Hemen yerimden kalktım ve gözlerimdeki sinirle birlikte akan yaşlara hakim olmaya çalıştım. "Herkes bize bakıyor Thomas... Bir daha sakın konuşma benimle, sakın ! " diyerek koşa koşa mekandan çıkmıştım. Ne yacağımı bilemiyordum, sırtımı duvara yasladım ve ağlamaya başladım. Üzerimdeki ceketi sanki delip geçiyordu soğuk, hüzün... Önümden geçen insanların bana bakması artık umrumda değildi. Yeterince rezil olmuştum.
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 9:56 pm

Bu kadar aşırı tepki vereceğini düşünmemiştim ve bu bende şok etkisi yapıyordu. yerinden kalkmasıyla bıçak gibi kesen sözlerini söylemesi bir olmuştu. Ve tabii çıkıp gitmesi. Hızla kalktım ve peşinden dışarıya çıktım. Soğuk hava bir nebze olsun kontrolümde yarar sağlayacaktı, umarım. Yanına yaklaştığımda fark ettiğim göz yaşları kalbime mermi gibi saplanıyordu. ' Olivia... Bak, aşırı tepki verdiğimin farkındayım. Ama ne yapayım dayanamadım! ' diğer kelimeler boğazımda düğümlü bir şekilde kaldı.
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 10:06 pm

Peşimden gelmişti, işte bu ben sinirliyken yapılan en kötü hayatdı. Ne olacaktı şimdi? Bir dahaki sinirlenişinde beni öldürecek miydi? "Ne yapacaksın? Bir daha ki sinirlenişinde baban gibi sende beni mi öldüreceksin Thomas?...Artık adını bile duymak istemiyorum. UZAK DUR BENDEN!" Ağlayarak boğuk boğuk kurduğum bu cümlelerin ardından bir çığlık atmıştım. Nefret ettiğim şey kavga ortamıydı ve tanrı hep bana sevmediğim şeyleri verirdi. Yumruklarımı göğsüne indirmek istiyordum. Dudaklarım morarmaya başlamış ve titriyordu aynı zamanda bedenimde dudaklarımın titremesine eşlik ediyordu.
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 10:12 pm

Son söylediği sözleri başta yorumlayamamıştım. Aslında yorumlamak istememiştim. Babamı nasıl örnek olarak verebilirdi? Bunu gerçekten de düşünüyor muydu? Yumruklarımı sinirle sıktım. Sinirden ne yapacağımı bilemez haldeyken yumruğumu duvara sertçe vurdum. Tekrar Olivia'ya döndüm. ' Bunu mu istiyorsun? Karşında babam gibi bir psikopat mı görmek istiyorsun? Annem gibi olmak istersen, beni biraz daha zorla madem! ' sesime hakim olamıyordum.
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 10:18 pm

Yumruğunu duvara indirmesi ile yerimden bir kez daha zıplamıştım. İşte tam bu sahnede kaçmam gerekiyordu. Ama ben kaçmayacaktım. " Duvar yerine beni mi koyacaksın ? Hayalin, planın bu mu ? Peki o zaman kolaysa yapsana! ... Thomas yeter tamam mı yeter! Nefret ettim senden, nef-ret!" Bunları söylerken onu yanımdan itmiştim, hoş bir işe yaramamıştı, onun kadar güçlü değildim ama yinede tepkimi anlamıştı. "Bir daha sakın ama sakın benimle konuşma! Rahat bırak beni, git baban gibi bir hayat yaşa! Öldürebileceğin, deneme tahtası yapacağın cadılar seç kendine! " Herkes bana bakıyordu, yine bir müzikaldeydim sanki, hayat bir müzikal değil mi? Ama şiddet sahnelerini oynamaktan hep ürkmüştüm. Yanlış sahnedeydim şuan. Gözümdeki Thomas ne kadar değişmişti birden bire. Şimd yalnıza Bella'nın yanında olmak ve ona sıkıca sarılıp ağlamak istiyordum. Cadı sözcüğü tüm muggleları bir kez daha etkilemişti sanki. Gelen geçen bize, ona ve bana bakıyordu. "Ben bana bağıran bir haydutla yaşayamam." İşte bu normal bir sesle çıkmıştı ağzımdan, Damon'ın ceketine sıkı sıkıya sarılıp oradan yavaşça uzaklaşmıştım. Yürüdükçe her adım benim canımı biraz daha yakıyor, biraz daha üşütüyordu.
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 10:26 pm

Sözleri sinirimi dağıtıyordu. Ne yapıyordum ben? Nasıl birine dönüşmüştüm birden bire? Babama dönüyordum. Bu düşünce beni sarstı. Hayır ben onun yaptığı zayıflığı yapmayacaktım. Olivia hızla ilerlerken peşinden gittim. Normal bir büyücüden daha hızlı olmam işimde yaramıştı. Kolundan tuttum. ' O kadar kolay değil. Birinin -her ne olursa olsun- kendinden fazla sevdiği birini öldürmesi kolay değil! Seni bu kadar çok severken başka birinin sana aşk dolu bakmasını sindirmek, hiç kolay değil! ' Tuttuğum kolunu bıraktım. Omuzlarım düşerken başım çatlıyordu.
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 10:31 pm

Arkamdan gelen biri koluma yapışmıştı, kimdi bu derken Thomas karşımda dikiliyordu. Kolumu bırakmasını istiyordum yalnızca ve çekip gitmek ama söyledikleri tüm kalbimi kırıyordu. Gözlerimdeki yaşlar hala akıyor ve onu görünce içimdeki nefret depreşiyordu. Sözleri bitipte kolumu bıraktığında hızla kolumu geri çektim. Bir adım uzaklaştım ve gözlerinin içine bakarak konuşmaya cesaret edecektim ki eğer ağzımı açarsam ağlayacağımı farkettim. Hiç bir şey demeden bir kaç saniye öylece bakıştık. Sonra derin bir nefes aldım ve sözüme başladım. Ama biliyordum ki cümlemin sonunda yine ağlayacaktım. "Dokunma bana... Sakın bir daha dokunma, arkadaşlıklarımı bitirmemi mi istiyordsun sen? ... Sevme o zaman, aşık falan olma bana." Kendimi tutamamış ve ilk cümleden sonra ağlamaya ve Thomas'ın gövdesini yumruklamaya başlamıştım. Karnımda bir sancı olmuştu, sanki o bunları anlıyordu. Bir tepki veriyordu bebek elbette. Bir süre sonra yumruklamaktan bi-tap düşüp kendimi onun üzerine bıraktım. Hala "Dokunma bana" diye sayıklıyordum ama sesim çok az çıkıyordu, yumruklarımın onda okşama etkisi yaptığı belliydi, nasılsa bir vampirdi değil mi? İlk kavgana merhaba bebeğim...
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 10:38 pm

Yumruklarını göğsümde hissettiğimde tepki vermedim. İçini döküp nefretini boşaltmasına izin verdim. Zaten yumrukları beni rahatsız etmiyordu. Ama onu böyle görmek nefes almamı zorlaştırıyordu. Sonunda yorgun düştüğünü anladığımda ellerinden tuttum. Kolumu omzuna sarıp saçını okşadım. Hâlâ, dokunma bana, dediğini duyabiliyordum. Gözümden birkaç damla yaş süzülürken ' Şşş. ' diyerek onu sakinleştirmeye çalıştım. Gözlerimi kapatıp cisimlenmeye odaklandım. Birkaç saniye sonra evimdeydik. Olivia'yı yavaşça koltuğa oturttum ve elinden tuttum. ' Arkadaşlıklarını bitirmeni istemiyorum. Sadece gerçeği görmeni istedim. '
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 10:42 pm

Boynuma dolandığını hissettiğim kolu benim sayıklamamı durdurmaya yetmemişti. Gözlerimi kapatıp açana kadar onun evine gelmiştik. Kendimi onun koltuğunda oturur ve onu dinlerken bulmuştum. Elimdeki eli soğuktan donmuş parmaklarıma hayat veriyordu ama hiçbirşey az önceki hırpalanmamı geri saramıyordu ve unutamayacaktımda. Karnımdaki hareketlenmeyi hissedebiliyordum, orada da bu duruma isyan eden bir şey vardı. " Gerçek umrumda bile değil. Ayrıca bunu bilmem bir şey değiştiremeyecek. Ne diye hala çabalıyorsun ki?"
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 10:47 pm

Olivia'nın hâlâ ikna olmadığının farkındaydım. Yerimden kalktım ve kollarımı kavuşturdum. Gerçekten ne yapmamı istiyordu anlam veremiyordum. Olanları geri saramayacaktım. Açtığım yaraları onarmama da izin vermiyordu. ' Ne yapmamı istiyorsun Olivia? Bazı şeyler geç düzelir ve tanıştığımızda ki halimi biliyorsun. ' Pencereden dışarıya baktım. Onlar hatırlamak istemeyeceğim anılarımdı. ' Üzgünüm, ' Gözümden akan yaşı çok hızlı bir biçimde sildim ve derin bir nefes aldım.
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 10:56 pm

Tüm olanların ve camın önündeki özür dileyişinin ardından içimdeki siniri sanki bir çırpıda çekmişlerdi. İşte rahatlamıştım, artık tekrar sadece aşık olduğum Thomas'ı görüyorum. Yalnızca kollarımı açarak "Gel buraya." diyebildim. Hala üşüyordum ama bu bedenimi hareket ettirmemi engellemiyordu. Oysa ev oldukça sıcaktı... Bebekte yerinde durmuyordu tabi, aramızda organik bir bağ vardı. Orada tüm olanları duyuyor, görüyordu ama sadece izleyebiliyordu. Ve şimdi de babasına sarılmak istemişti.
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 11:01 pm

Özür dileyişimden sonra Olivia'nın ani yumuşaması beni sevindirmişti. Her şey tatlıya bağlandı sözü bu ana tamı tamına uyuyordu. Tekrarlanmayacak bir kavga sona ermişti ve rahat bir nefes aldım. Yavaşça yanına yaklaştım ve sıkı sıkı sarıldım. Kalbimin tekrar ısınıp büyük bir sevgiyle dolmuştu. İçimdeki karanlık dağılırken kulağına aşkla fısıldadım. ' Seni seviyorum. '
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 11:06 pm

Bana sarıldığında kalbim yerinden çıkacak gibi olmuştu. İşte aşk buydu, iki dakika önceki halimiz ve şuan çok farklıydı. Kulağıma fısıldadıkları beni daha çok ona yaklaştırıyordu. İçimde bir his beni ona dokunmaya itiyordu. Kendimi tutamıyordum. "Seni istiyorum..." Ne kadar saçmalıyordm ben? Ama engel olmam mümkün değildi.
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 6:54 pm

Nazikçe dudaklarından öptüm. Öpüşme giderek sert ve aç bir hal almıştı. Nabzımızın beraber attığını duyabiliyordum. Elimi yavaşça olivia'nın beline dolayarak kendime çektim. Dudağımı yavaşça ayırıp derin bir nefes aldım. Hâlâ burun burunaydık. ' Hayatım, sakin ol. ' diyerek güldüm.
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 7:06 pm

İşte dudakları dudaklarımdaydı, sanki her temasta kalbimden birşeyler alıp, onun yerine aşkı ve heyecanı koyuyordu. Bir kez daha, son bir nefes daha... Yaşadığımı hissediyordum. Bir kavganın böyle bir son bulacağını kim bilebilirdi ki? Elini belimde hissettiğimde kendimi ona bıraktım. Gözlerinde kaybolmak istiyordum. Burnum burnunda, dudaklarım dudaklarında bir sahnede onunla yok olmak istiyordum. Sadece onunla... Nefes almak için uzaklaştığında hala burnum burnunda, gözlerim gözlerindeydi. Sadece onun olmak, onu hissetmek istiyordum. Bu yine mi Nyks'ın işiydi yoksa? Hayır bu defa tamamen aşkın yaşattırdığı bir duyguydu. Onu arzulamak, istemek... Sakin olmamı söylerken tamamen haklıydı ama kendimi tutmayacaktım. Gözlerim kararıyordu, neler olmaya başlamıştı? "Ben sakinim." diyerek gülümsedim ve omuzlarımdaki ceketi eliyle itmesini yavaşça bekledim. "Hayır, o çok önemli ve değerli bi ceket, zarar verme." İşte bu tamamen onu sinirlendirmek içindi. Dizlerimin üzerinde ilerleyerek bacaklarımı iki yana açtım ve kucağına oturdum. Gözlerine bakarak elimi dudaklarında gezdirmeye başladım. Bakalım az önceki tepkime ne diyecekti.
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 7:16 pm

Ceketini hızla çıkardım. Kavgamızın sembolü gibiydi ve onu hızla koltuğa attım. Buna Olivia'nın yorumu canımı sıkmıştı ama beni sinirlendirmek için yaptığını anlayabiliyordum. Olivia'nın yaklaşmasına elinden tutarak yardım ettim. Kucağıma yerleşmesiyle tekrar dudağına yaklaştım. Öpüşmemizi yoğunlaştırarak iyice onu kendime çektim. Boynumun heyecandan yandığını hissediyordum. Onunla aldığım her nefeste kalbim aşkla doluyordu.
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Sözleşilmiş Kavga    Sözleşilmiş  Kavga  Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 7:28 pm

Hiç bir tepki vermemiş, onu kızdırmak için yaptığımı anlamıştı. Kendimi ilk defa böyle serbest bırakmıştım, hiçbirşey umrumda değildi. Sadece onu istiyordum. Dudaklarımı ona değdirdikçe sanki yaşam haneme +10 puan daha geliyordu. "Seni seviyorum Thomas..." Sesim oldukça kısık ve işterik çıkmıştı. Bir kaç saniye durdum ve çekilip gözlerine baktım. Gerçekten onu çok seviyordum. Sadece benim olmalıydı, sadece benim. Nyks her an ortaya çıkacakmış gibime geliyordu. Ama bu sıcak ortak gitgide daha da ateşleniyor ve ilerliyordu. "Sanki her an Nyks ortaya çıkacakmış gibi ... Ne tuhaf." Fısıltıyla konuşmaya devam ediyordum ve bir yandan da içimden gelenleri bedenimle onun benine aktarmaya.

Sözleşilmiş Kavga
1 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki