The Original Role Players
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are the one of the originals... Never forget this!

AnasayfaShane GaleriLatest imagesAramaKayıt Ol

Gerçleşen Oyunlar

2 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Shane Cells
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Shane Cells

Gerçleşen Oyunlar  - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Gerçleşen Oyunlar    Gerçleşen Oyunlar  - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 7:55 pm

Nyks'in saçmalıklarını dinlerken Bellaya zarar geleceğini
anladığımda bağırmak istedim ama sesi beni bastırdı. Neredeydik şimdi
yerin altında mı ? Neler oluyordu? Haykırdım ..." NE İSTİYORSUN ŞİMDİ! "
Bella Lazêrniã Mainley
Hufflepuff VI. Sınıf
Hufflepuff VI. Sınıf
Bella Lazêrniã Mainley

MesajKonu: Geri: Gerçleşen Oyunlar    Gerçleşen Oyunlar  - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 8:12 pm

' İşte kızımız da geldi. Nyks insanı istemediği şeylere zorlayabiliyor ve bu çok sıkıcı! Ah, dur bir dakika insan mı dedim? ' odanın içinde bu ses yankılanırken ardandan gelen ürpertici gülüş canımı sıkmıştı. Bu da kimdi şimdi? Çıkışını bilmediğim bir yerden kaçmamam için Nyks bir de bekçi tutmuştu anlaşılan. ' Şu dakikadan sonra yirmi dört saat içinde Shanegelmezse damarların da kan kalmayacak. ' diye savrulan tehdit aslında beni hiç korkutmamıştı. Artık karşımda ki canavarın bir vampir olduğunu öğrenmiştim. Yeni miydi bu vampir? Tehdit işine çalışması gerekiyordu. ' Bu ne biçim tehdit be? ' dedim. ' Canımı sıkma, kızım. ' dediğini duydum. Benim onu görmem için etraf çok karanlıktı. ' Burada olmaya ben de meraklı değilim. ' dedim. Aksiliğim geçmek bilmiyordu.
https://belivia.yetkin-forum.com
Shane Cells
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Shane Cells

MesajKonu: Geri: Gerçleşen Oyunlar    Gerçleşen Oyunlar  - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 8:19 pm

Ne yapacağımı bilmiyordum, gözlerimi kapattım ve sdece görmeyi diledim. Ne olacktı bu böyle? Beynimi boşalttım ve görüşe bıraktım kendimi. Her yer karanlıktı, karanlıktan hiç bir şey seçemiyordum ama Bella hariç. Bedenindeki gizli ürpertiyi ve yok olan kanını hissediyordum. Oraya gitmeliydim ama nasıl? Mekanı göremiyordum, nasıl cisimlenecektim? Beynimi zorlarken gözlermdeki batma giderek artıyordu.
Bella Lazêrniã Mainley
Hufflepuff VI. Sınıf
Hufflepuff VI. Sınıf
Bella Lazêrniã Mainley

MesajKonu: Geri: Gerçleşen Oyunlar    Gerçleşen Oyunlar  - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 8:36 pm

Tüm dikkatimi toparlayarak Shane'i düşündüm. Aramızda ki bağdan yararlanmayı düşünüyordum. Orman'da gelen görüntü anında gitmişti ama Shane'i hissetmeme yetmişti. Tekrar kendime geldiğimde vampiri burnumun dibinde gördüm. ' Heey, nereye gittin birden? ' dediğin de kahkahayı bastım. ' Sence nereye gittim, burdayım ya? '
Shane Cells
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Shane Cells

MesajKonu: Geri: Gerçleşen Oyunlar    Gerçleşen Oyunlar  - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Şub. 05, 2011 5:17 pm

Karanlık yer zamanla aydınlanmaya başlıyordu, aklıma sevgilimin son söyledi cümle geldi. Görüşten çıkmaya çalışmamak ... Sabırla, acıyla, inatla görüşün sonunu bekledim. Onun varlığını, nefesini hala kalbimde hissedebiliyordum. Yaşıyordu, zaten Nyks kendinden birine zarar vermeyecekti, buna emindim. Ama hayatının bana bağlı olması kendimi suçlu, güçsüz ve güçlü karışımında bir yerde hissetmemi sağlıyordu. Görüşün sonunda heryer aydınlanmıştı, Nyks'a olan inancım içimde büyüyüp bir nehir oluşturmuştu. The river... Aklımdan geçen şarkıyı mırıldanırken tüm şiddetimi, öfkemi atıyor yalnızca Nyks'a ve Bella'ya olan kutsal aşkıma güveniyordum. Elim istem dışı olarak asama gitti, başımı özür dileyen bir beyefendi edasıyla öne eydim ve bunu Nyks'ın gördüğüne emindim. Gözlerimi kapatıp asamı kaldırdığımda kendimi o karanlık yerde bulmuştum. Ama bu defa farklıydı, ben adımımı attığımda heryer karanlıktı fakat iki saniye sonra beyaz bir ışık tüm yeri aydınlatmaya yetmişti sanki. Bella'yı görüyordum, yanıbaşında duran vampir ışıkla birlikte kaskatı kesilmiş, ondan uzaklaşmıştı. Benden korkuyor muydu? İşte bu harikaydı. Koşarak sevgilimi kollarımın arasına aldım. "Başardık aşkım." diyerek başına bir öpücük kondurdum.
Bella Lazêrniã Mainley
Hufflepuff VI. Sınıf
Hufflepuff VI. Sınıf
Bella Lazêrniã Mainley

MesajKonu: Geri: Gerçleşen Oyunlar    Gerçleşen Oyunlar  - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Şub. 05, 2011 5:27 pm

Bu vampir canımı sıkmaya başlamıştı. Dahaönce ki yaşamında insan olduğuna bahse girebilirdim. Kendi kendine şarkılar söyleyip geziniyordu. Hangi vampir akıl hastanesinden beslenirdi ki? Saplantılı bir vampirin bu insanı dönüştürdüğüne emin gibiydim. Bir şeyler hissettiğimde oluşan aydınlanma ve Shane'in yüzü heyecanlanmama sebep oldu. Işık benim gözlerim için zararsız olabilirdi ama vampirin geri geri sendelemesinden ona zarar verdiğini anlayabilmiştim. ' Vaay. Shane, o ışıklı giriş çok hoştu. ' diyerek güldüm. Tamam, bu anda daha romantik bir şey söylemeliydim ama tek aklımagelen şey buydu ve o giriş çok hoşuma gitmişti.
Shane Cells
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Shane Cells

MesajKonu: Geri: Gerçleşen Oyunlar    Gerçleşen Oyunlar  - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Şub. 05, 2011 5:31 pm

"Sonsuza dek kahramanın olacağım, o ışıkta spotumun etkisi" diyerek gülümsedim ve aptal vampire baktım. "Artık gidelim mi bebeğim?" diyerek asamı çıkardım ve sevgilimin belini sıkı sıkı kavrayarak onların evine cisimlendim. "İşte, senin için bundan sonra burası daha güvenli, günün pardon gecenin geri kalanı için sevgilim. " diyerek gülümsedim. Gamzelerim ortya çıkmıştı.

Gerçleşen Oyunlar
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3