The Original Role Players
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are the one of the originals... Never forget this!

AnasayfaShane GaleriLatest imagesAramaKayıt Ol

Olivia ve Selena'yla...

4 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Shane Cells
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Shane Cells

Olivia ve Selena'yla...  Empty
MesajKonu: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeSalı Ocak 25, 2011 9:14 pm

O gün erkenden kalkıp hazırlanmıştım. Hayatımın aşkını görecektim. Evden hızlı adımlarla çıktım, bol t-shirtümü ve kotumu hiç düşünmeden geçirmiştim üzerime. Gözlerimde yalnızca onun görüntüsü vardı. Derin bir nefes aldım. Artık cisimlenme vakti gelmişti. Gözlerini kapat, hisset ve düşle. İşte şapdadanak! Oradaydım. Bugün Olivia özellikle Thomas'la konuşmak istediğini söylemişti. Konu henüz bir aylık olan bebiş olsa gerekti. Sahi ya? Bella bu durum için ne düşünüyordu acabağa? Onu teselli etmek içi bu kolları açmak her zaman görevimdi. Kapıda belirdiğim an sağ elimle saçlarımı geriye attım ve anında açılan kapıda beliren ev cinine gülümsedim. Burada bir müzisyenin ve sevgilim gibi zevk sahibi birinin kaldığı düzenlemeden belli oluyordu. İçeri girdiğimde iki cadı oturmuş bizi bekliyorlardı. Thomas'ında gelmesiyle muhabbet koyulaşacak gibiydi. Olivia koltukta biraz yayılmış ve elindeki bebek dergisine bakıyor, sevgilimse o mükemmel gözleriyle beni süzüyordu. Yanına gittim ve kocaman ıslak bir öpücük kondurdum alnına. Saçlarının kokusunu içime çektiğimde Olivia "Hoşgeldin Shane." demişti. "Hoşbulduk, son kaçar nerede bebeğim?" Gözüm sevgilimde, dudaklarından çıkacağı o cevaptaydı. Aslında cevap umrumda değildi, tek istediğim sesini duymaktı.
Bella Lazêrniã Mainley
Hufflepuff VI. Sınıf
Hufflepuff VI. Sınıf
Bella Lazêrniã Mainley

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeSalı Ocak 25, 2011 9:32 pm

Üzerimde garip bir heyecan vardı. Koltuğa yayılmış bir biçimde oturuyordum ve heyecanla Shane’in gelmesini bekliyordum. Olivia’nın onunla konuşacakları vardı. Üzerinden bir ay geçmesine rağmen kampta olanları çok iyi hatırlıyordum ve düşünmek istemiyordum. Bir tanrıça bu kadar gaddar ve sadist olabilir miydi? Belki de onun yüzünden yıkılmıştı dünyam, kim bilir? Ve babamı o kadını içten içe sevdiği için asla affetmeyi düşünmüyordum. Ben koltuğa yayılıp bunları düşünürken Olivia bebeklerle ilgili dergi okuyordu. Bir şey demedim. Kimseye bu konu hakkında bir şey demiyordum zaten. Ne güzel değil mi? Nyks, hayatını darmaduman etmek için bir can daha vermişti Olivia’ya. Bu bana kalırsa iyi değildi. Ve en kötüsü Nyks’ın bir bildiği vardı. Bunu hissedebiliyordum. Ve o bebek bize ya sorun ya da çözüm olacaktı. Bunu bile bile susuyordum. Çünkü Olivia’yı kırmak istemiyordum. Kapı çalındığında hemen doğruldum. Gelen Shane’di. İçtenlikle gülümsedim. Tüm düşüncelerimi unutturuyordu bana. ‘ Hoş geldin. ’ aslında düşündüklerimden dolayı bayağı dalgındım ve sesim istemsizce uzaklarda gibi geliyordu bana. Shane’in sorusuna yanıt olarak ön sezilerimi kullandım. ‘ Hımmm. Görüyorum görüyorum! ’ diye yarım yamalak bir taklit yaptım ve kapının çalınmasından saniyeler önce, ‘ Geldi. ’ dedim.
https://belivia.yetkin-forum.com
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeSalı Ocak 25, 2011 9:42 pm

Sabah çok erken kalmıştım. Olivia’nın benimle konuşacağı konuyu az çok tahmin ediyordum ama yine de merak ediyordum. Saniyeleri asırlar gibi atlattıktan sonra dayanamayıp evden çıktım. Günün kokusunu içime çekip rahatladım. Güneşli bir gündü ve bu beni rahatlatıyordu. Kamptan sonra güneş bir nevi sığınağım gibi görünmeye başlamıştı. Acaba gece tanrıçası gündüz de karşımıza çıkabilir miydi? Emin değildim aslında, çünkü onun hakkında edindiğim bilgi sadist biri olduğu dışında sıfırdı. Ama Bella onun hakkında çok şey biliyordu ve Bella’ya ek olarak yaklaşık sekiz ay sonra bir bilge daha aramıza katılacaktı. Bunu düşündükçe gülümsememe engel olamıyordum. Heyecanım her geçen dün artıyordu bebek konusunda. Olivia ve Bella’nın kaldığı eve vardığımda derin bir nefes aldım ve kapıyı tıklattım. Açan cine gülümsedim. İçeriye girdiğimde herkes kapıya bakıyordu. ‘ Selam. ’ diyip güldüm. Olivia’ya döndüm. Ellerimin terlemeye başladığını hissettim. ‘ Merhaba aşkım. Bebeğimiz nasılmış bu gün? ’
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 5:15 pm

Uyandığımdan beri bebek dergilerine bakıp, gelecekte halimi düşnüüyordum. Bu nasıl bir durumdu? Ona bağlanıyordum gitgide. Elimi karnıma götürdüğümde Thomas buraya gelmişti. Shanele selamlaştıktan sonra Thomas'ın sorusuna cevap verdim. "İyi... Yani iyi. " diyerek gülümsedim. "Thomas... Sencede konuşmamızın vakti gelmedi mi? Sonuçta bu şeyde senin bi suçun yok, istemediğin bir gelecek yaşamak zorunda değilsin. " Ondan ve terlemeye başlayan ellerinden bir cevap bekliyordum.
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 5:39 pm

Olivia'nın ilk cevabı hoşuma gitmişti. İyiydiler ve bu da benim iyi olmam demekti. eklediği cümleler keyfimi kaçırmıştı. İstemediğim bir gelecekte kendinin olduğunu nereden çıkarmıştı? Çok saçmaydı. ' Ah, hayır. Tabii ki de hayır! ' Olivia'ya yaklaştım ve elini tuttum. ' Hayatım, seni seviyorum. Doğacak bebişide seviyorum. Bunları istemediğimi, mecbur olduğumu düşünüp yanında kaldığımı sakın düşünme bitanem. ' dedim. Elimden geldiğince içini rahatlatmaya çalıştım. Yanlış düşünmesini istemiyordum.
Shane Cells
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Shane Cells

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 5:45 pm

Sevgilimin görücü olması iyi bir şeydi çoğu zaman. İşte geldiğini bilmişti bile...

İçeri giren Thomas ile birlikte Olivia konuşmaya başlamıştı. İşte vakit bize kalmıştı. Yanına oturarak biraz köşeye sıkıştırdım ve beline sarıldım. "Eee, benim aşkım nasılmış? Neler yapmış?" Gözlerine aşk dolu bakarken kendimden geçiyordum. Onu seviyordum, onu seviyorum, onu hep seveceğim...
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 5:49 pm

Söyledikleri gözlerimi doldurmaya yetmişti. "A..ama" İster istemez ağlamaya başlamıştım ki beni kimsenin bu durumda görmesini istemezdim. Kendime engel olmaya çalışsamda olamıyordum. " Napıcaz peki? ... Evlenip mutlu rolü mü yapıcaz?"
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 5:59 pm

Onun ağlaması benim de gözlerimin dolmasına neden oluyordu. Onu çok seviyordum ve ağlamasına dayanamıyordum. Neden yapıyordu bunu? Mutlu rolü yapmayacaktık. Mutlu olacaktık sadece. İkimiz zaten mutluyduk. Bir bebek ile mutluluğumuz katlanırdı belki. Bunu yaşamadan öğrenemezdik. ‘ Şşş. Ağlama lütfen… Bak, zaten mutluyuz, beraber. Minicik bir bebek bizim mutluluğumuzu nasıl engeller? Hem inan ikimizde onu çok seveceğiz. ’ dedim. Bunları içtenlikle söylüyordum.
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 6:04 pm

Dolan gözlerine baktığımda çok duygulanmıştım. Sadece başımı göğsüne yasladım ve sıkı sıkı sarıldım. Ona sarılıp oturmak içimden gelen ağlama isteğini götürmüştü. "Seni seviyorum." diyebilmiştim sadece.
Bella Lazêrniã Mainley
Hufflepuff VI. Sınıf
Hufflepuff VI. Sınıf
Bella Lazêrniã Mainley

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 6:11 pm

Shane, Nyks’dan sonra beni sakinleştirebilen tek insandı. Bu yüzden etrafında bulunmaktan büyük bir huzur duyuyordum. Onu bu kadar yakınımda hissetmek nefesimi kesti. ‘ İyiyim aşkım… Aynı şeyler işte. ’ bunu çok düz söylemiştim. Tanrım! Gerçekten kendimi toparlamam gerekiyordu. Daha önce ne kadar düşünceli olsam da hiçbir şekilde sesimi kontrol etmeden kullanmazdım. Son günlerde gözlerim daima bir yere takılıp kalıyordu. Şimdi de duvarda ki hilal şeklinde lekeye takıldı. Hey, dur bir dakika! Duvardaki hilal şeklinde ki leke mi? Bir anda lekenin kaybolmasıyla yerimden sıçradım. Shane’in bakışları değişikti ama anlamını çözemedim. Az önce ne olmuştu?
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 6:27 pm

Olivia’yı kendime çektim ve saçlarının kokusunu ciğerlerime doldurdum. Kollarımı omuzlarına doladım ve derin bir iç çekmeyle konuştum. ‘ Ben de seni çok seviyorum aşkım. ’ Tekrar tekrar tekrar bunu söylemek istiyordum. Bu sözcükleri haykırmak istiyordum. Onu her zaman çok sevecektim ve hiçbir şey bunu engelleyemeyecekti.
Shane Cells
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Shane Cells

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 6:28 pm

Bella'nın gözlerindeki şaşkınlık benide şaşırtmıştı. Neden böyle bir irkilme yaşamıştı? "Hayatım... iyi misin?" Yine Nyks işin içindeydi anlaşılan... Artık bu tanrıçanın yok olmasını diliyordum.
Bella Lazêrniã Mainley
Hufflepuff VI. Sınıf
Hufflepuff VI. Sınıf
Bella Lazêrniã Mainley

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 6:49 pm

' Hayır hayır hayır! İyi değilim. ' yerimden fırlayıp duvara doğru gittim. Lekeyi gördüğüm yere dokundum. Evet, bu işin içinde Nyks vardı. ' Nyks? Ah, demek sende geldin. ' Sözlerimin hemen ardından Nyks tam önümde belirivermişti. Bu sihrin kokusunu ve hissine bayılıyordum. Kadın gittiği her yere bu eski sihri taşıyordu ve gergin sinirlerimi yatıştırıyordu. Ama Shane yanımdayken Nyks'dan korktuğumu itiraf etmeliyim. Shane'e döndüm. ' Gördün mü? Nasıl iyi olabilirim? ' dedim şakayla karışık. ' Cesaretine hayran olsam da fazla ileriye gitmemeni tavsiye ederim Bella. Bu sana kötü sonuçlar doğurabilir. ' ah, bir tehditim eksikti.
Shane Cells
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Shane Cells

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 6:55 pm

Şaşkınlıktan tutulup kalmıştım. "İyi de bu kadın bizden ne istiyor?" Nkys'ın dediklerini dinledikten sonra yumruğumu sıkarak kendimi sakinleştirmeye çalışsamda bi işe yaramamıştı. O sırada arkadan Olivia'nın çığlıklıarı yükselmeye başladı. Arkama dönerken otomatik olarak Bella'yı belinden kendime doğru çekmiştim. Olivia Nyks'ın ona doğru uzattığı eliyle birlikte acı çekiyordu. Karnında bir şey mi oluyordu? Kanamaya ve üzerinde bir şeyler çizilmeye başlamıştı.
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 7:11 pm

Birden Nyks’ın ortaya çıkmasıyla sinirlerim gerildi. Yine ne istiyordu bu tanrıça bozuntusu? Ayağa kalktığımda tabii ki Olivia’da yerinde durmamıştı. Bella’yla konuşan Tanrıça’nın eli ani bir hareketle Olivia’nın karnına yöneldi. Yek bir göz kırpmasıyla Olivia’nın karnı değişmeye başlamıştı. Neler oluyordu? Olivia’nın çığlığıyla sarsıldım. Hemen elinden tuttum. ‘ Aşkım, tamam sakin ol. ’ Derin bir nefes aldım ve Olivia’nın karnındaki kanlara bakmamaya çalıştım. Çektiği acının beş mislini bende çekiyordum. Gözlerimdeki yaşların arasından Olivia’nın karnında oluşan hilal şeklini fark ettim. Nyks elini çektiğinde aklıma gelen ani fikri gerçekleştirdim. Asamı Olivia’nın karnına doğrulttum. Babamın bunu bana öğrettiği ilk günkü gibi tekrarladım. Ama bu sefer daha yoğundu duygularım. ‘ Karanlıktan sonra, dindirdiğinde acıları, son bulur çığlıkları. ’ gözlerimden akan yaşlara aldırmadan odaklandım. Mor bir sisin ardından Olivia derin bir nefes aldı. Geçmiş miydi?
Bella Lazêrniã Mainley
Hufflepuff VI. Sınıf
Hufflepuff VI. Sınıf
Bella Lazêrniã Mainley

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 7:26 pm

Belki dakikalarla sınırlıydı bu yaşananlar bende şok etkisi yapmıştı. Olivia’nın karnından akan kanlara baktıkça çok kötü oluyordum. Nyks’ın amacı neydi? Ama midesi sağlam bir kız olarak çığlık atmadım. Kusmadım da. Sadece izledim. Olivia’nın yanına koşmak istiyordum ama ayaklarım yere mıhlanmış gibiydi. Elimle ağzımı kapattım. Ellerim şiddetle titremeye başlamıştı. Bu tarz şeylerin etkisi bende kötü oluyordu. Titrek nefesler alırken Thomas’ın büyüsünü zar zor işittim. Olivia’nın acısı dindiğinde ona doğru birkaç adım attım. Bacaklarımın titremesine engel olamıyordum. ‘ İyi mi? ’ diye basit bir cümle kurdum Thomas’a. ‘ Evet. Acısı dindi. ’ diyerek koltuğa yığıldı. Büyünün onu bayağı zorladığını fark ettim. Beti benzi atmıştı ve aşırı korkuyordu, bunu anlamak için gözlerine bakmak yeterdi. Nyks’in güzel sesi dikkatimi dağıttı. ‘ Oldukça şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Bu laneti duymayalı çok uzun zaman oldu Thomas. Belki de bu lanetin artık kullanılmamasının sebebi laneti yapan kişiye verdiği zarardır. Ama sen bunu zaten biliyordun değil mi Thomas? Her şeyi göze alarak yaptın değil mi? ’ Thomas gözlerini kapattı. ‘ Evet, biliyordum. ’ dedi. Neler olduğunu anlamamıştım ama bu lanetin Thomas’a zarar vereceğini biliyordum. Bende diğer koltuğa yığıldım. Titremem nihayet geçmişti.
Shane Cells
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Shane Cells

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 7:57 pm

Neler oluyordu ? Thomas'ın ağzından dökülen sözlerin ardından birden Nyks bir kaç söz söyleyerek kaybolmuştu ama görünen şuydu ki yaptığı büyü ona büyük acı veriyordu. Hala koltuğa gömülmüş olan Olivia'da şaşkınlıktan ve karnındaki ize bakmaktan yerinden kalkamıyordu. Sevgilimse ağzını kapatmış ve tüm direncini göstermişti. Onu bu yüzden seviyordum, diğerlerinden farklıydı. Onun içinde bir leopar yatıyordu. Hemen olayların asıl olduğu yere doğru yöneldik ve Bella'nın dizleri hala titriyordu. Hızla onu koltuğa oturttum ve onunda sakinliğini kaybetmesini önledim. "Thomas... İyi misin?" O sırada Olivia'nın doğrulması ve Thomas'ın üzerine titremesi bir olmuştu. Cadı yüzünü ellerinin arasına almış ve sanki tüm gücünü ona naklediyordu. Ve işe yarıyor muydu? "Bunu yapmamalıydın... İyi ol Thomas.. Lütfen..."
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 8:12 pm

Gözlerimi sıkı sıkı kapattım. Bu dayanılmaz acı karşısında sesimi dahi çıkarmıyordum. Dişlerimi olabildiğince sıkmıştım. Olivia için değerdi. O her şeye değerdi. Bu acı, Olivia’nın çekeceği kadar sürecekti ama ne kadar süreceğini bilmiyordum. Ve babama bu büyü için minnettardım. İlk defa işime yaramıştı. Bunu Olivia’nın çekmesine asla razı olamazdım. Olivia’nın sesini duyduğumda gözlerimi açtım. Derin bir nefes aldım ve kendimi zorlayarak konuştum. ‘ İyiyim zaten aşkım, merak etme. ’ daha çok nefes nefese çıkmıştı sesim. Bella’nın sesi endişeliydi. ‘ pekte iyi gibi durmuyor. ’ yavaşça Shane’e sokuldu. Üçü birden meraklı gözlerle bana bakıyordu. Aman ne güzel. Bir kere daha yarım yamalak konuştum. ‘ üçünüz de bakmasanız? ’
Shane Cells
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Shane Cells

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 8:26 pm

Bella çok haklıydı her zaman ki gibi hiçte iyi görünmüyordu. "Dostum... kendine gel... Ne biçim erkeksin lan. 3ümüzde bakacağız ne olacak?" Onu sinirlendirme çalışıyordum ki bana vursun, kavga edelim ama iyi olsun. Olivia onu öyle gördükçe kötüleşmeye başlamıştı. Ve "Kendimi hiç affetmeyeceğim." diyip durmaya başladı. Thomas'în kapanan gözlerinden sonra kocaman bir çığlık yükseldi cadıdan. "THOMAS!" Olamazdı !
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 8:31 pm

Acı ağır basmaya başlamıştı. Ellerimdeki uyuşukluk tüm bedenime yayıldı. Ve bilincimin benden ayrıldığını hissedebiliyordum. Ama Olivia’nın bu durumda olmadığına çok mutluydum. Ve her şey karardı.
Bella Lazêrniã Mainley
Hufflepuff VI. Sınıf
Hufflepuff VI. Sınıf
Bella Lazêrniã Mainley

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 8:38 pm

Olivia’nın çığlığıyla kendime geldim. ‘ Shane! Thomas’ı kontrol et! ’ dedim. İma ettiğim şeyi söylemeye dilim varmadı. Olivia’nın yanında, nefes alıp almadığını kontrol et diyememiştim. Olivia’nın yanına gittim ve sakinleştirmeye çalıştım. ‘ Şşştt. Bak, Nyks sana bir şey olmasına müsaade etmezdi. Ve bu Thomas içinde geçerli. Sakinleş Olivia! Sadece bunlar bünyesine fazla geldi o kadar. ’ diyip durdum. Gerçekten iyi oynuyordum.
Shane Cells
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Shane Cells

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 8:42 pm

Bella'nın telaşla söylediklerinin ardından koşarak nefes alıp almadığını kontrol ettim. Evet, alıyordu. "O iyi, sadece ağır geldi... Olivia kendine gel ki kötü olmasın. Bizi duyuyo şuan." Olivia tüm bunların ardından yalnızca oturmuş Thomas'ı izliyordu. Sanki nefes alsa boynuna atlayacakmış gibi.
Thomas Cyless
Slytherin VI. Sınıf
Slytherin VI. Sınıf
Thomas Cyless

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 8:50 pm

Tekrar kendimde hissettiğimde acım azalmıştı. Gözlerimi açtım. ' Olivia? ' Yanımda hissettiğim bedenini kendime çektim. Çok korkmuş gibiydi. Bunu titreyen nefesinden anlamıştım. ' Tamam aşkım. Sakin ol. ' dedim alnından öperken.
Olivia Scarlett Isis
Ravenclaw VI. Sınıf
Ravenclaw VI. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 8:58 pm

" Thomas... İyi ol ... Lütfen..." Onun ağzından iyi olduğunu duymak beni kendime getirmişti. Hala titriyordum ama. Ellerimi yüzünden çekerek öptüğü yerdeki sıcklığı hissettim. "Seni seviyorum. Sakın bırakma beni. Ve her ne olursa olsun, benim acımı çekme. Kendimi bu olan şey yüzünden asla affetmeyeceğim." Ciddiydim, asla affetmeyecektim. Ardından arkada Bella'yı avutan Shane'i gördüm, arkadan oldukça aşk kokusu geliyordu. Shane'in ağzından dökülen " Herşey iyi oldu bak." sevgi doluydu ve Bella'ya sıkı sıkı sarılmıştı.
Bella Lazêrniã Mainley
Hufflepuff VI. Sınıf
Hufflepuff VI. Sınıf
Bella Lazêrniã Mainley

MesajKonu: Geri: Olivia ve Selena'yla...    Olivia ve Selena'yla...  Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 9:07 pm

Thomas’ın kendine gelmesi beni de sevindirdi. Shane beni sakinleştirmeye çalışıyordu ama bunu yapmasına gerek yoktu. O varken ben zaten gayet sakin oluyordum. Yavaşça dudağından öptüm. ‘ İşte her şey düzeldi. ’ dedim. Ama bunun uzun sürmeyeceğini biliyordum. Bunun şimdilik keyfimi bozmasına izin vermedim. ‘ Bunu isteyerek yaptım Olivia. Kendini affetmene gerek yok yani. Tek istediğim seni korumaktı ve başardım. Ayrıca inan o kadar kötü değildi. Hım. Daha kötüsü de oldu. ’ dediğini duydum Thomas’ın.

Olivia ve Selena'yla...
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki