| Buram Buram Kan | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Shane Cells Slytherin VI. Sınıf
| Konu: Buram Buram Kan C.tesi Şub. 12, 2011 6:37 pm | |
| Gece, sessiz ve sakin bir ortam. İşte hepimiz oturuyorduk, Bella kollarımda, dostlarım yanımda aşk filmi izliyorduk. Göğsümdeki başı beni kendine gittikçe daha da çekiyordu. Film sona erdi ve ışıkları açtık. Ama Thomas bir şeyden rahatsız gibi görünüyordu. Olay neydi? | |
|
| |
Bella Lazêrniã Mainley Hufflepuff VI. Sınıf
| Konu: Geri: Buram Buram Kan C.tesi Şub. 12, 2011 6:45 pm | |
| [size=!0]Filmin etkisi çok büyük olmuştu. Oyuncular gerçekten hakkını veriyordu hani. Yüzümdeki gülümseme ışıklar açılana kadar sürdü. Thomas'ın rahatsızlığı beni tedirgin ediyordu. Neden böyle davranıyordu ki şimdi? Olivia'ya fısıldayışı dikkatimden kaçmadı ama umursamadım. Shane döndüm. 'ee aşkım nasıldı film?'
Thomas'ın ağzından; Eve girdiğim anda kanın kokusu çok değişikti. Normalde bu kadar yadırgamazdım ama şimdi Bella'dan geldiğini anladığımda şaşırmıştım. Film bittiğinde Olivia'ya fısıldadım. ' Aşkım, Bella hasta mı? '[/size] | |
|
| |
| Konu: Geri: Buram Buram Kan C.tesi Şub. 12, 2011 6:49 pm | |
| [size=10] Shane'in ağzından:
Gülümseyerek sevgilime baktım. Gözlerinde boğulmak istiyordum her defasında. "İyiydi hayatım sanırım ama seni izlemekten filmi umursamadım. " diyerek bir öpücük kondurdum.
Olivia'nın ağzından:
"Yoo , değil. Hem sana ne şimdi Bella'dan? " diyerek tip tip bakar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Buram Buram Kan C.tesi Şub. 12, 2011 7:00 pm | |
| Thomas'ın ağzından: Olivia'yacevap veremeden ayağa kalktım ve bella'ya acilen-benimle-geliyorsun bakışı fırlattım. Mutfağa girerken arkamdan geldiğini duyabiliyordum. ' İlaç kullanmıyorsan kanın neden böyle kokuyor Bella?! ' fısıldayışım bağırıyordu adeta. Bella gözlerini kaçırsa da çenesini tuttum ve bana bakmaya zorladım. Normal biri ayırt edemezdi ama göz bebekleri büyümüştü. ' Tanrım... ' diye fısıldadım. Bunun başka bir açıklaması olamazdı. ' Lanet olsun' ' hırla kapıyı sertçe çarparak çıktım. Bella'da arkamdan gelmişti. Shane'den bunu saklayamayacağıma karar verip direkt Shane'e ' Shane sana söylemem... ' sözümü Bella kesti. ' Lütfen söyleme Thomas. ' neredeyse ağlayacaktı. Sesinden çok belli oluyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Buram Buram Kan C.tesi Şub. 12, 2011 7:07 pm | |
| Thomas'ın yerinden kalkışı ve içerden gelen bağırtılar, kapı sesi bir olmuştu. Bana neyi söyleyecekti? Ve Bella neden bilemememi istiyordu? "Neler oluyor burda?" diye Bella'nın gözlerine baktım. "Söyle Thomas..." O sırada korkudan Olivia'da yerinden kalkmış ve Thomaslara bakıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Buram Buram Kan C.tesi Şub. 12, 2011 7:14 pm | |
| Kahretsin! Sonunda açığa çıkmıştı hoş sonunda demem saçma. İlk seferinde ortaya çıkmıştı. Thomas'a ne kadar söz geçiremesem de Shane'in yanına yaklaştım. ' Shane... ' Thomas bir çare söylememi bekliyordu ama yapamayacaktım. Sustuğumdaysa bu işin ona kaldığından dolayı içinde bulunduğu sıkıntı baş gösterdi.
Thomas'ın ağzından: Shane'e söylemem gerektiğinin farkındaydım. Bella'nın söylemesi en iyisiydi ama bir türlü yapamıyordu. Sözü ben devraldığımda ağır ağır konuşmaya dikkat ettim. ' Bella'nın kanı daha değişik kokuyordu. İlaçlardan da olabilir ama kendisi ilaç almadığını söyledi. Ve... Gözlerine baktığımdaysa... ' Oyalamak yerine fikrimi değiştirdim. ' Bella uyuşturucu almış. ' | |
|
| |
| Konu: Geri: Buram Buram Kan C.tesi Şub. 12, 2011 7:18 pm | |
| Shane'in ağzından:
Ne? Ne saçmalıyordu onlar? Herşeyin bir şaka olmasını ve bir yerden kamera çıkmasını diliyordum, keşke öyle olsaydı. "Bella... Gerçekten mi?"diyerek gözlerine baktım, yanına yaklaşarak elini tuttum. Sessizliği durumu onaylamıştı. "N'aptın sen! ... Ben abimi bu aptal şeye kurban verdim tamam mı ! Pisliğe bulaşmak sende pislik mi olmak istiyorsun?" diye haykırdım. Elimde olmadan kollarından tutup sarsmıştım. Aklımda hala abimin yok olduğu sahne vardı. "O kadar mı düştün!"
Olivia'nın ağzından: Kavgaya dair az önce öğrendiğim durumdan sonra hiçbirşey duymak istemiyordum. Kulaklarımı tıkıyarak gözlerimi kapattım. Artık hiçbişiyi işitmiyor, görmüyor ve bilmiyordum.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Buram Buram Kan C.tesi Şub. 12, 2011 7:30 pm | |
| Shane'in birden parlaması aslında beklenmedik bir durum değildi. Haklıydı. Abisinin durumunu biliyordum ve... ' Shane, lütfen... ' birden hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamam konuşmamı engelliyordu ve bu benim hiç de istediğim bir şey değildi. Shane'in sakinleşmesi gerekiyordu. Duruma müdahele eden Thomas Shane'in omuzlarından tutup sakinleştirme amaçlı sözler söylüyordu. Ama ben hiçbirini duyamıyordum. Tek yaptığım şey ağlamaktı.
Thomas'ın ağzından: Tam Olivia'nın yanına gidecekken Shane'in sesi dikkatimi dağıttı. Bella'yı sarsıyordu ve bu ikisinin yararına değildi. Shane'in omuzlarından tuttum. ' Sakin ol! Shane! Karşında ki abin değil! Daha farklı olacak. ' | |
|
| |
| Konu: Geri: Buram Buram Kan C.tesi Şub. 12, 2011 7:38 pm | |
| [size=10] Shane'in ağzından:
Evet, kendimden geçmiştim ve aklımı toplamam gerekiyordu. Thomas'ın sözleri işe yaramış ve gözlerimin önünden o acı manzarar gitmiş yalnızca Bella'nın hıçkıra hıçkıra ağlayan sesi vardı. İçim acıyordu ama ağlamalıydı ki kendine gelsin, acısın ve bir daha yapmasın. Çünkü gerçekten bu şey diğer alışkanlıklar gibi değildi. Çok başkaydı. "Aptal Muggleların aptal icatlarını ne halt diye kullanıyosn? Ağlamana yüreğim dayanmıyo ama ağla... Çünkü bir daha yaptığında aklına bu an gelir belki ve yapmazsın!" diye kısık sesle konuşuyordum. Gerilmiş ortam yumuşayacak gibi görünmüyordu.
| |
|
| |
| Buram Buram Kan | |
|