| Artık bu işleri bırakmalıyım . | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sam Glass Byücü
| Konu: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 3:20 pm | |
| Gecenin karanlığı insanı ürkütse de ben insanları tanıyordum. Çoğu büyücünün -aslında bütün büyücülerin- aksine aralarına karıştığım ve ailem olarak gördüğüm insanları tanıyordum. Bu yüzden beni ürkütmüyordu soğuk sokak. Olası tehlike hâlinde olmayan asamı kullanabilirdim. Çok kısık bir çığlığı duyup duymadığıma emin olamadım. Duyduğumu biliyordum ama çok kısıktı. Yine de buna arkamı dönüp gidemezdim. Sesin geldiği yöne doğru ilerlerken rüzgar simsiyah saçlarımı dağıtıyordu ama gecede belli olmuyordu. Çünkü gecenin siyahıyla saçlarım aynı renk sayılırdı. Korku filmlerdeki repliği tekrarladım. ' Kimse var mı? ' Hızla yanımdan geçen gölgeyi hemen tanımıştım. uzun zamandır arada sokaktan beslenmeye çalışan vampirler olurdu hep. İçimden büyüyü tekrarladım ve doğrudan gölgeye baktım. Ani bir alev gölgeyi sarmaladığında vampirin acı çığlığı yankılandı ve ardında bıraktığı külleri kaldı. ' Heyy? ' şimdi sıra o çığlığın sahibindeydi. Umarım ısırılmadan kurtulmuştur diye düşünürken hemen çaprazımda titrek nefesini duydum. İyi misin gibi bir soru sormak saçma olurdu.Şoktaydı belli ki. Yanına gidip dikkatle boynuna ve bileklerine baktım. Ne olur ne olmazdı. Neyse ki ısırık izi yoktu bir yerinde. Derin bir rahatlamayla ' Sakin ol, ' dedim. Kızın sık sık nefes alması korktuğuna işaretti ki bu normaldi. | |
|
| |
Calynda Addison Müzisyen
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 3:30 pm | |
| Vampirin etrafımda çizdiği çemberimsi şey beni korkutuyordu. Kalbim sanki göğüs kafesimi parlamış ve dışarı çıkmak için zorluyordu. Vampirin yüzünü görmemek için gözlerimi kapatmıştım. Yaklaşan nefesi nabzımı hızlandırıyor, içimi ürpertiyordu. Üzerime geldiğini anlıyordum. Birden vampir duraksadı, karanlıkta onu seçmem yalnızca kırmızı gözleri sayesinde oluyordu ki o gözlerdeki alevin sönmesinden çok bir şey istemiyordum oan. Bana dokunduğu an kendimi tutamayarak çığlık atmıştım. Gözlerimden tüm yaşlar akmış, ve korkudan tüm bedenim titremeye başlamıştı. "Lütfen... Yapma." Sanki vampire söz geçirebilecektim. O sırada birden geri çekilen vampir başımı çevirdiğim yöndeki sese doğru gitti. Ardından gördüğüm alevler beynimde kopuk kopuk kalmıştı. Adamın acı çığlıkları içler acısıydı ama beni rahatlatmıştı. Çünkü artık güvendeydim, kendimi yere bırakarak titreyen vücudumu kontrol etmeye çalıştım. Sanki beni , beynimi dinlemiyordu. Yanıma yaklaşan adam boynuma ve bileklerime bakmıştı. Ardından kısık ve güven veren sesiyle sakin olmamı söylemişti. Titreyen bedenim ellerini hissettiğimde biraz da olsa yavaşlamış, kalbim normal hızına dönmeye başlamıştı. "Isıramadı ama eğer sen gelmeseydin... Çok teşekkür ederim, sana bi hayat borçluyum." diyerek zorla da olsa kalkmaya çalıştım ama vampirin beni buraya getirişindeki sıkıştırması nedeniyle bileğim burkulmuştu. Aynen o kalkışla yere inmiştim yani. | |
|
| |
Sam Glass Byücü
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 3:36 pm | |
| Adını dahi bilmediğim birinin hayatını kurtarmıştım ve bu çok garipti. Ve bunu refleks olarak yapmıştım. Hiç düşünmemiştim. ' Şşşt. Önemli değil. Kim olsa yapardı. Kimse güzel bir bayanın çığlığını duymazdan gelmez. ' Ayağa kalkmaya çalışmıştı ama anlaşılan incinen bileği engel olmuştu. Belinden tuttum ve dikkatlice tekrar kaldırdım. ' Evim çok yakın, isterseniz bileğiniz için yardım edebilirim. ' Bu kızda beni ona çeken garip bir şey oluşmuştu sanki. | |
|
| |
Calynda Addison Müzisyen
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 3:40 pm | |
| Beni kaldırarak yardım etmiş ve şimdide evine davet ediyordu. Birden duraksadım ve aklıma az önce o vampiri nasıl yendiği geldi. "Sen.. Sen bir büyücü müsün?" Az önceki ev teklifi beni biraz daha ona çekmiş ve kabul ettiğim anlamında başımı sallamamla onaylanmıştı. "Yani deminki şeyi asasız yaptın... Nasıl oldu?" | |
|
| |
Sam Glass Byücü
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 3:46 pm | |
| Soruma karşı soruyla cevap vermesi doğaldı. Güven çok önemliydi ve şu an onun güvenini kazanmam zor olacağa benziyordu. ' Bu aslında karışık bir durum. Annem ve babam büyücü. Ama benasasız büyü yapabildiğimi fark edip bunu geliştirdim. Nedenini hâlâ bilemiyoruz. ' derin bir iç çektim. Bu konuyu çok araştırmıştım ve tarihte böyle bir şeye rastlanıldığı hakkında hiçbir şey yoktu. ' Şimdi benimle geliyor musun? Ha, bu arada adım Sam. Sam Glass. ' | |
|
| |
Calynda Addison Müzisyen
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 3:50 pm | |
| Söyledikleri gerçekten ilgimi çekmişti. Daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım. Asasız büyü yapabiliyordu? Nasıl bir yetenekti bu? Bir Muggle olsam onu tanrı sanabilirdim. Gülümsedim ve gözlerine baktım, o sırada nefesim yüzüne onun nefeside benim yüzüme değiyordu. İiçim tuhaf olmuştu. İçimden gelne bir dürtü ona doğru itiyordu. "Memnun oldum Sam. Bende Calynda. Ve, evet saol geliyorum. Aslında tek bacakla gelemeyeceğim için götürüyosun demek daha doğru olacak." diyerek güldüm. İçimden bu durumun kmikliğine karşı kendimi tutabileceğim bir enerji gelmiyordu. Cisimlenmeyi bile asasız yaparak onun evine gitmiştik. | |
|
| |
Sam Glass Byücü
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 3:58 pm | |
| Sözlerim onu şaşırtmış olsa da bu bendim ve yapabileceğim bir şey yoktu. Asa kullanmayı beş yıl önce bırakmıştım ve artık refleks olarak eve cisimlendim. Tabii Calynda yanımdaydı. Onu koltuğa oturttum ve mutfağa gittim. Giderken de bir taraftan ıslık çalıyordum. Buz torbasıyla geri döndüğümde aslında tam olarak ne yapacağımı bilmiyordum. Bileğinin üzerine buz torbasını tutarken konuşmayı tercih ettim. ' Aslında hastalandığımı veya bir yerimin incindiğini hiç hatırlamıyorum. Bu yüzden ben böyle konularda pek güvenilecek insan değilimdir. ' gülümseme aniden yüzüme yayıldı. Varlığı bana huzur ve rahatlama getirmişti. | |
|
| |
Calynda Addison Müzisyen
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 4:05 pm | |
| Gerçekten hiç böyle bir şeyle karşılaşmamış mıydı? Yüzündeki gülümseme içimi rahatlatmıştı. "Başına bela oldum yani." diyerek gülümsedim. İçimden bir şeyler gidiyordu ama nereye olduğunu bilmiyordum. Buz torbasını tutarak yorulmaması için elimi torbaya uzattığımda elini geri çekmemişti. Eline değdiğimde hissettiklerim anlatılamazdı. Bir kova kaynar suyu yemiş ama içim yanıyor dışım donuyor gibiydi. Rahatsız olmamıştı ki elini çekmemişti. Bundan güç alarak elimi elinin üzerinden çekmedim ve biraz daha güçlü bastırarak gözlerine baktım. Nefesi nefesimle seviştiğinde çoktan aklım gitmişti bile. | |
|
| |
Sam Glass Byücü
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 4:10 pm | |
| Başıma bela olmamıştı. Aslında hayatım boyunca karşılaştığım ve beni bu kadar etkileyen tek kişiydi. Buz torbasına uzandığında elimi çekmedim. Ona dokunmak bütün vücudumu yakmıştı ama aynı zaman da bu his o kadar güzeldi ki... Başımı kaldırıp gözlerine baktığımda bütün dünya silinmişti sanki. Sadece o vardı. İstem dışı yaklaştığım bedeninin nasıl tepki vereceğini bilemiyordum. Ama burunlarımızın arasında santimler vardı ve nasıl davranacağını tartmaya çalıştım. | |
|
| |
Calynda Addison Müzisyen
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 4:17 pm | |
| Burnum burnuna değdiğinde içimdeki herşey dökülmüştü. Yavaşça elimi saçına götürdüm ve o muhteşem gözlerinden bir an olsun gözlerimi ayırmadım. İçimden dökülen asıl şey şuydu, senin olmak istiyorum. Benden ilk tepkiyi bekliyordu tabi , belkide rahatsız olacaktım bu durumdan ama bu umrumda değildi. Yavaşça çekildim ve üzerine doğru yaklaştım. Bedenim daha yakın yüzüm daha uzaktı artık. Ayakta tek başıma durmaya korkuyordum. Kalbim tekleyerek atıyor, heyecan yüzüme vuruyordu. Üzerindeki gömleğin önce bir sonra iki derken bütün düğmelerini açmıştım . Geriye doğru ittirdiğim kumaş parçası kollarından ellerine gitmiş, o da bu durdumdan hoşnut olmuştu. Yavaşça koltuğa ittiğim Sam belkide benden böyle bir şey beklemiyordu. | |
|
| |
Sam Glass Byücü
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 4:23 pm | |
| Beklediğim tepkiyi değil ama istediğim tepkiyi vermişti. Gömleğim yerdeydi ve Calynda üzerimde. Kısa sürede onun da üstündekiler yeri boylamıştı. Bedenlerimiz öylesine birbirindeydi ki benim bedenim nerede başlıyor, onunki nerede bitiyor anlayamıyordum. Dudaklarındaki öpücüğüm başlarda tatlı ve yavaştı. Şimdiyse aç ve sert bir hal almıştı. Anlık bir geri çekilmeyle üzerine çıktım ve vücudunu koltuk ile bedenim arasında sıkıştırdım. Dudaklarından ayırdığım dudaklarım şimdi boynunda dolanıyordu. | |
|
| |
Calynda Addison Müzisyen
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 4:31 pm | |
| Gözlerimde arka fon sürekli değişiyordu ama tek bir şey aynıydı Sam ... Dudakları tüm olanları her dokunuşunda tektek beynimi boşaltıyordu. Tüm olanları unutmaya başlamıştım, sadece biz vardık. Dudakları boynuma inerken tüm benliğim bedenimden ayrılmıştı. Yalnızca yaratılıştan gelen vahşi, düşüncesiz dürtüler ve güdüler vardı. Kollarımı boynuna doladım ve "Herkes yardıma ihtiyacı olana bunu yapar mısın?" diye kulağına fısıldadım. | |
|
| |
Sam Glass Byücü
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 4:34 pm | |
| İçimdeki arzu git gide büyüyordu. Nereden çıkmıştı bu kız? Beni alt üst etmişti. ' Hayır, yardımına koştuğum ilk kişisin. Başımı beladan uzak tutuyorum. ' sesim boğuk ve isterik çıkmıştı. Dudaklarım tekrar dudaklarını buldu. Uzun ve yavaş bir öpüşmenin ardından sesim daha kontrollüydü. ' Peki ya sen? Her zaman vampirler ile haşır neşir misin? ' | |
|
| |
Calynda Addison Müzisyen
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 4:40 pm | |
| Kendini beladan uzak tutması beni güldürmüştü. Tekrar dudaklarımda bulduğum dudakları kendimden geçmemi sağlıyordu. Ellerimi istem dışı o güneş gibi parlayan saçlarına götürdüm ve içimdeki tüm uyanmaları serbest bıraktım. Tekrar ayrılıp bana sorduğu soruya cevap vermek için gözlerine baktım. "Yo... Vampir suyu meraklısı değilim. Vampirleri sevmem bile açıkçası. Ama bugün iyi ki o vampirle karşılaşmışım." diyerek kollarımı vücuduna doladım. Ellerim öylece sırtında duruyor ve tekrar uyarılmayı bekliyordu. | |
|
| |
Sam Glass Byücü
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 4:46 pm | |
| Sorumun cevabını aldığımda kaşlarımı kaldırdım. ' Ve iyi ki ben senin o kısık çığlığını duymuşum. ' diye tamamladım. Dudaklarımı kalbinin hizasına getirdim ve minik öpücükler kondurdum. Hızlanan kalp atışını dudaklarımda hissedebiliyordum ve bir an da hayatımı değiştiren bu kalp aklımı almıştı. Ve daha da önemlisi şu an üzerinde çıplak bir şekilde uzandığım bu kızın hakkında bir şey bilmiyordum. ' Hangi binadan mezunsun? ' dedim ellerimle vücudunu okşarken. | |
|
| |
Calynda Addison Müzisyen
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 4:53 pm | |
| Sözleri kalbimi okşuyordu. Az sonra kalbimin üzerinde hissettiğim dudakları bedenimin sıcaklığını arttırıyordu. Bir an bile ayrılmak istemiyordum bedeninden, gözlerinden. Hele konuşurken sesinin kısılması beni benden alıyordu. Onun her dudak darbesiyle kendime biraz daha bastırıyordum. Ellerini tüm bedenimde hissetmek onunla tek bir kişiymiş gibi geliyordu. Evet, beni tanımıyordu ve sorması gereken bir soru yükselmişti. "Ravenclaw. Sen ?" İçimden gelen bir dürtüyle bedenini daha da kendime çektim. Bunu Dırdırcı öğrenmemeliydi. | |
|
| |
Sam Glass Byücü
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 5:00 pm | |
| Dudaklarımı göğsünde oradan da karnının üzerinde gezindirdim. Sesi kulaklarımda yankılanıyordu. Tekrar yüzüne doğru ilerledim ve boynuna gelince fısıldadım. ' Bu yaptığımız pek mantıklı değil ama. Ve ben Slytherin mezunuyum. ' Dudaklarım tekrar boynunda gezinirken içimde ki arzu git gide artıyordu. Nabzımın hızlandığını duyabiliyordum. | |
|
| |
Calynda Addison Müzisyen
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 5:06 pm | |
| Söylediği şey gülmeme sebep olmuştu. Kısa bir gülmenin ardından derin bir nefs aldım. İnip çıkan karnım onun tenine susamıştı. Sanki derin nefesler oldıkça daha da heyecanlanıyordum. "Şapkanın doğru binayı seçtiğinden şüpheliyim. Hayatım mantık hatası dolu." diyerek dudaklarımı dudaklarına dokundurdum. Dokunma yerini tekrar açlığa bıraktığında ellerimden biri sevimli,kirli saklının üzerinde diğeri ise saçlarındaydı. İçimdeki işteriklik dışarı yansıyordu. Alt dudağını yavaşça ısırdım. | |
|
| |
Sam Glass Byücü
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 5:11 pm | |
| Şapkanın yanlış yerleştirmeler yaptığı konusunda ona katılıyordum. Dudaklarıma dokunduğunda içimdeki açlık tekrar artmıştı. Alt dudağımda ki dişleri beni gülümsetti. Acımamıştı ve bu gün yaşadığından sonra bu bana göre ironiydi. ' Yavaş ol kızım, daha vampir değilsin. ' dedim. Gözlerine tekrar baktım. O gözlerde beni bağlayan bir şey vardı. Dudaklarımı tekrar dudaklarına bastırdım. Bu sefer daha yoğun ve istekli bir öpüşmeydi. | |
|
| |
Calynda Addison Müzisyen
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 5:19 pm | |
| Tepkisi gerçekten beni ona biraz daha çekiyordu. Uzun ve istekli bir öpüşmeninde ardından yavaşça kulağına fısıldadım. "İstersen vampirin olabilirim..." Başımı boynuna gömüp küçük küçük ısırdım. Canı yanmıyordu ama hoşnut olacağı belliydi. | |
|
| |
Sam Glass Byücü
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 5:23 pm | |
| Acıdan zevk aldığımı söylersem yalan olurdu. Eskiden tabii ki. Şu an acıdan gayette iyi zevk alabiliyordum. Boynumda ki dudaklarına karşılık kulağına fısıldadım. ' Mmmm. Acıı.. ' bu daha çok inleyişe benziyordu. ' Sen de acıdan payını almalısın? ' soru değildi ama ağzımdan soru sorar gibi çıkmıştı. | |
|
| |
Calynda Addison Müzisyen
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 5:31 pm | |
| Kulağımdaki inleyişi beynimde tekrar ve tekrar yankılanıyordu. Kısık ve istekli bir sesle "Durma o zaman." dedim ve biraz daha sert ısırdım. Bedenine aşık olmuştum ve gözlerine. | |
|
| |
Sam Glass Byücü
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 5:38 pm | |
| Sesi beynimde yankılanırken hafifçe doğruldum ve derin bir nefes aldım. Aşık olduğum gözlerine baktım ve mesafeyi kapattım. Calynda'nın içine girerken sadece gözlerine bakıyordum. Kızın ani çıkan fısıltıyla karışık sesi benim içimde ki arzuyu daha da katlıyordu. Ona sahip olmanın verdiği hisle bir tarafından dudaklarımı dudaklarının üzerinde gezdirdim. | |
|
| |
Calynda Addison Müzisyen
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 5:44 pm | |
| Onu içimde hissettiğimde aniden kısık ama güçlü bir sesle inledim. Bacaklarımdan aşağıya akan biraz kan sıcak bedenimden daha da sıcaktı. Gözleri beni sakinleştiriyordu, sanki vahşi bir hayvanı evcilleştiriyor gibi. Korkmuyor değildim, bu benim için ilkti. O da böyle bir şey beklemiyor gibiydi ki akan kan onunda yüzünde şaşkınlık ifadesi bırakmıştı. İşte şimdi kendimi onunla bir bütün hissediyordum ama içimden büyük bir gözyaşı kütlesi geliyordu. | |
|
| |
Sam Glass Byücü
| Konu: Geri: Artık bu işleri bırakmalıyım . C.tesi Şub. 12, 2011 5:48 pm | |
| Akan sıcak kanı hissettiğimde aslında kısa bir şok geçirdim. Ama hâlâ gözlerine bakıyor onu elimden geldiğince sakinleştirmeye çalışıyordum. İlk seferi olduğunu söylemesi gerekmez miydi? ' Keşke söyleseydin... ' diye fısıldadım. Ne yapmam gerektiğini bilememiştim doğrusu. Daha önce hiç bir bakireyle birlikte olmamıştım. Aniden durmam beni de şaşırttı. | |
|
| |
| Artık bu işleri bırakmalıyım . | |
|